Åpningstider i sommer

Image

Hei Galleri M flyttet i februar fra Bakgården i Sandefjord til lokaler i privat bolig i Leikvollgata 65 på Virik ( også i Sandefjord ) Dette gir meg muligheter for mere fleksibel åpningstid. Jeg har fast åpningstid tirsdager 17-20 og torsdager 12-17. Utover dette vil jeg ha åpent når åpentskiltene er oppe. Ellers er det bare […]

Hei

Galleri M flyttet i februar fra Bakgården i Sandefjord til lokaler i privat bolig i Leikvollgata 65 på Virik ( også i Sandefjord ) Dette gir meg muligheter for mere fleksibel åpningstid. Jeg har fast åpningstid tirsdager 17-20 og torsdager 12-17. Utover dette vil jeg ha åpent når åpentskiltene er oppe. Ellers er det bare å  gi meg et pip på Tlf 90063911 så ordner vi en avtale.

Jeg publiserer » ukens » åpningstider på  Galleri M sin Facebook-side

Ønsker dere alle en strålende sommer og håper at vi sees ?

Velkommen innom !!