GODT NYTT ÅR !!

Image

Hei Godt nytt år  og Velkommen til et nytt år i Galleri M ! Galleriet går nå inn i sin 12. sesong . Siden starten i 2006 har det skjedd utrolig mye spennende. At rekkevidden av mine bilder skulle bli så stor hadde jeg aldri kunne drømt om. Jeg må takke alle dere som kjøper og […]

Hei

Godt nytt år  og Velkommen til et nytt år i Galleri M !

Galleriet går nå inn i sin 12. sesong . Siden starten i 2006 har det skjedd utrolig mye spennende. At rekkevidden av mine bilder skulle bli så stor hadde jeg aldri kunne drømt om. Jeg må takke alle dere som kjøper og betrakter mine bilder ved besøk i galleriet , alle de galleristene der ute i vårt langstrakte land som har tatt inn mine bilder i kommisjon , alle de som inviterer meg med på utstillinger og alle mine samarbeidspartnere og gode hjelpere. Uten dere hadde ikke dette gått . Så tusen tusen takk !!

2017 ble et ekstra spennende år for galleridriften . Da flyttet jeg galleriet fra den trivelige Bakgården og hjem til privat bolig . Det var mange tanker rundt dette og ingen enkel avgjørelse. Heldigvis så finner mine trofaste og gode kunder også  frem til Leikvollgata 65 i Sandefjord. Det er jeg utrolig glad for . Jeg gleder meg  til å ta fatt på det nye året med pensler og lerret og håper på mange hyggelige og spennende møter i 2018 .

 

Håper vi sees !