om galleri m / leikvollgata 65

Galleri m, malerier av Marit Bergem ble etablert i oktober 2006. Galleriet har tilhold i Leikvollgata 65 i Sandefjord. Åpningstidene for Galleri m er: tirsdag fra 17.00 – 20.00 og torsdag fra 12.00 – 17.00. Velkommen til hyggelig galleribesøk!

kart og veibeskrivelse til galleri m

om marit bergem

Jeg har i mange år jobbet som bildeskaper med maleri som spesialfelt. I dag er preferansen akryl på lerret og akvarell i alle størrelser. Som bildeskaper er det viktig for meg å formidle et personlig uttrykk. Jeg baserer i dag mine produksjoner på egne stiliserte former og elementer.

Inspirasjonen finner jeg i livet rundt meg , spesielle situasjoner , barns enkle og ærlige uttrykksform og naturens uendelige skattkammer. Fargens kraft og evne til å påvirke sansene våre gir meg uante muligheter i mitt arbeide. Sammen med en snert av humor gjør dette malingen til en stor del av mitt liv.

malerier til salgs